dimecres, 27 d’abril del 2011

SOM A FINLAND

Ja hem arribat, de moment tot b'e, 17 persones ja tenim les maletes, les quatre que falten arribaran m'es tard. Aixo dels accent no funciona, per tant no en ficare cap mes.
El temps es bo. Les families molt simpatiques i els alumnes tambe.

Ahir vam tenir molt bon viatge, llarg i cansat pero molt be! La majoria a les 6 de la tarda ja haviem sopat... Vam fer una dutxa i cap a dormir!, com bé sabeu no vam desfer la maleta

Dimecres, hem començat les classes a les 8.50. La primera classe, ens hem repartit amb grups i hem parlat nosaltres amb angles i ells practicaven l´espanyol!
Tambe ens han ensenyat tot el col.legi, tenen una classe de cuina enorme i mentre hi hem anat hi havien alumnes que estaven fent verdura... quina oloretaa!
La segona hora, cadascu ha anat a classe amb el seu fines. Soc la Sonia i ara acabo d' anar a una classe de rus amb el finlandes jajaj un tostooon. La Gisela i l Alba Ribe estavem a classe d´economia i com que el profe ens ha vist tan avorrides que ens ha deixat marxar a la classe dels ordinadors.
En general, tot molt be! Daqui a un ratet anirem a fer classes de cuina! I per la tarda la majoria intentarem veure el Barça - Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada