dilluns, 14 de març del 2011

ELS VOSTRES FILLS US INFORMEN

Hola, mama Cris, papa Anton i Paaaau :D i Hooola mama Tit, papa Angel i Tonoo! Som les vostres estimades filles des de l’aeroport d’Estocolm 
De moment s’ho hem passat molt bé, tot junts l’alberg, rient, molta gent simpàtica, i aquestes coses.. I Estocolm tot nevat tot molt xulo. (freed, molt de fred).
Ara estem apunt de anar a l’avio per anar amb les famílies i la veritat es que estem una mica nerviosos! (la Mire s’està preparant algunes frases... ia sabeu com és la Mire ahahhaha) Ia us farem saber mes coses! Un peetuneeet molt gros! S’aaaaanyooorem! (Recoords a toots) (LLLLL) Us estimem moolt a toots ;)!
(els profes fatal, la Isabel no ens para de pagar i la Yolanda passa de nosaltres… FA-TAL!)
Xusoo, Vane i Enriic!:D un peeeeeetuneeeet! (parleu-li a l’enric de naantrus, que sinó no sen enrecordarà!) (L)

CRISTINA I MIREIA


oneees familia Mora-Poblet!
Ara mateix estem a l’aeroport d’ Estocolm, qe d’aqi a mitja horetaa agafem l’avio per anar direccio a Lulea, on allí ens trobarem amb les families, i haurem d’estar amb elles 1 hora i mitja fins a les cases.
Aquests dies que hem passat a Estocolm ens ho hem passat moltbee feia bastant de fred, la veritat, pero es podía aguantar. A l’alberg hem estat moltbe! No dormiem, teniem un futbolín al costat, facebook, uns extrangers borraxos, uns espanyols molt simpatics… en fi, qe molt be tot!
Un petonaas a toots:D

JUDIT


Hoola família Altès Figueras! 

Per aquí etstem molt bé, fa una mica de fred.. però es pot aguantar
Ara estem a punt d’agafar l’avió cap a Lulea i ens trobarem amb les famílies.
Ja m’he menjat un “bule” i en potu un altre a la motxilla! I els que hem queden! Jajajajajajaja
Un petóóóóo!
PD: papa encara no em surtit a l’expressen :D

LAIA


Hola família Paño-Agràs! Hem deixat enrrere l’alberg, ens ho vam pasar super bé! No vam dormir gaire, ja que a les nits no estavem gaire quiets… Som a l’aeroport esperant que es faci l’hora d’embarcar cap a Lulea i aixó suposa trobar-nos amb la família cosa que ens fa molta vergonya ja que hi ha una hora i mitja desde l’aeroport de Lulea fins a Boden, hora i mitja que estarem amb les famílies al cotxe…! Pero tot passarà no? Desitjeu-nos sort i força!
Un petó per vosaltres, la Berta , la Laura i Gerard!

PAULA



Hola papa Juan, mama Mari i teta Núria!
Estem tots molt requeté bé, ara estem a punt d’embarcar cap a Lulea, allà ens trobarem amb les famílies, i ens portaran cap a les seves cases.
Durant aquest tres dies, ens hem allotjat en un alberg a Estocolm, hem estat molt bé i cada dia hem menjat en restaurants italians, no hem dormit gaire, pero això no té gaire importancia!
Ja us anirem informant del que farem durant aquesta setmana.
Us trobo una miqueta a faltar. Molts petonS i una abraçada per tots!
Virgínia Fonts Castaño.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada